Autor:
Ekvilibrist

Üliõpilased on oodatud Delta karjääripäevale

Neljapäeval, 2. märtsil algusega kl 11 toimub Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordiklubis taas Delta karjääripäev, mis toob ühe katuse alla üliõpilased ja Eesti mainekamad ettevõtted informaatika, matemaatika, statistika ja majanduse vallast.

Viiendat korda toimuval karjääripäeval on üliõpilastel võimalus tutvuda 52 organisatsiooniga, et leida endale sobiv praktikakoht või tutvuda erialaste karjäärivõimalustega. Terve päeva vältel vesteldakse ettevõtete esindajatega ka karjääripäeva stuudios. Vestlusi saab jälgida Worksupi vahendusel, kust leiab lisateavet kõikide osalevate organisatsioonide kohta.

Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi juhataja Heisi Kurig selgitas, et Delta karjääripäev on noorte talentide ja tööpakkujate kohtumispaik. „Ettevõtetel on võimalus tutvustada ennast peagi tööturule sisenevatele innukatele noortele ja leida nende hulgast uusi kolleege. Üliõpilased aga saavad luua sidemeid just nende ettevõtetega, kelle arengusihid ja maailmavaade nende enda omadega just kõige paremini sobituvad,“ ütles Kurig.

Akadeemilisse spordiklubisse on oodata üle poolesaja üliõpilase, kes soovivad tööandjatega näost näkku suhelda ja oma tulevikku planeerida. „Ootan suure huviga ettevõtetega kohtumist ning tahan teada, millised on praktika- ja tööpakkumised. Samal ajal saan tuleviku tarbeks oma võrgustikku laiendada,“ rääkis majandusteaduskonna teise kursuse üliõpilane Kenneth Robin Kask.

Matemaatika eriala esimese kursuse tudeng Rainer Talvik ütles, et läheb Delta karjääripäevale sooviga leida praktikakoht ja saada inspiratsiooni. „Tahaksin teada, milliseid külgi endas arendada, et muuta end tööturul ettevõtete jaoks atraktiivsemaks,“ märkis ta.

Karjääripäeva korraldavad Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituut, majandusteaduskond ning matemaatika ja statistika instituut. Lisainfot saab Delta keskuse kodulehelt.

linnavaade

Summer Schools

konverents 2024

Kandideeri Enlighti õpetamise ja õppimise auhinnale

Math teacher infront of the whiteboard.

Langevarjundusega tegelev matemaatikaõpetaja teeb tunnid põnevaks intrigeerivate näidete abil