Autor:
Erik Karits

Appi, putukas! Kollased Kassid kutsuvad linnalaagris putukaid uurima

Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed ning Vanemuise teater korraldavad suvist linnalaagrit „Putukate suvemängud“. Avatud on laagrisse registreerumine.

Image
Linnalaagri visuaal

Miks on meil neid putukaid vaja? Koos Vanemuise Kollaste Kassidega uurime putukate mitmekesist maailma õues ja toas, mängime mänge, meisterdame, kehastume putukateks ning teeme koos putukateatrit.

Linnalaager „Putukate suvemängud“ on mõeldud 7–10aastastele noortele. Laager toimub 19.–20. juuni kell 10–15 Tartus ülikooli loodusmuuseumis, botaanikaaias ja Vanemuise teatris. Igas külastuskeskuses saab laps palju avastada, uusi teadmisi, meisterdada ja mängida põnevaid mänge.

Linnalaagri „Putukate suvemängud“ osalemistasu on 50 eurot lapse kohta, tasus sisaldub mõlema päeva lõunasöök. Laagris osalemiseks on vaja eelnevalt registreeruda e-kirjaga kollanekass@vanemuine.ee. Registreerudes palume kirjutada lapse nimi, vanus, vanema kontakt (e-posti aadress ja telefon), vajadusel muu täpsustav teave lapse kohta (nt toiduallergiad). Samuti, kui laps soovib sõbraga kindlasti samasse gruppi saada, palume vanematel last laagrisse kirja pannes sellest teada anda.

Laagis on kohtade arv on piiratud, seega kohti jätkub vaid kiirematele. Linnalaager „Putukate suvemängud“ toimub Tartu Ülikooli loodusmuuseumi ja botaanikaaia ning Vanemuise teatri koostöös. Kõik küsimused laagri kohta saata e-kirjaga kollanekass@vanemuine.ee.

 

Image
Linnalaagri visuaal

1. mai 2004 Tammsaare pargis

Meie valik ja selle tagajärjed: 20 aastat Euroopa Liidus

Tartu Ülikooli bussituur Narvas 2024

Koolide tuuril „Eesti otsib õpetajat“ tutvustati gümnasistidele õpetajaameti eriilmelisust

NATO

Tartu Ülikooli koordineeritav valeinfoga võitlemise Eesti-Prantsuse koostööprojekt sai NATO rahastuse